Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Retourneren


Hoe kan ik mijn GirlGotLashes bestelling retourneren?

Het spijt ons zeer dat je je pakket of een deel ervan aan ons wilt retourneren. Volgens de EU-wetgeving heb je 14 dagen vanaf de datum van levering om je bestelling of een deel ervan terug te sturen voor een terugbetaling. Om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we je de onderstaande stappen te volgen:

1. print ons retourformulier uit en voeg het ingevuld en ondertekend bij je pakket. (Als je niet de mogelijkheid hebt om het formulier uit te printen, kun je de benodigde informatie ook op een handgeschreven briefje bijsluiten).
2. Stuur het pakket naar het volgende adres:
GirlGotLashes Ltd.
- RETOURE -
Wendelsteinstrasse 2
82031 Grünwald
Duitsland
3. We raden verzekerde verzending aan met het verzendbedrijf van je keuze.
Zodra we je retourzending hebben ontvangen, controleren en verwerken we deze. De waarde van de bestelling wordt dan automatisch aan je terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode.

Helaas kunnen we geen gratis retouretiketten leveren.

Houd er rekening mee dat retourzendingen en terugbetalingen niet mogelijk zijn als de producten al gebruikt of beschadigd zijn. Hetzelfde geldt als de hygiënische verzegeling na levering is geopend.

Als je een defect product hebt ontvangen of als je bestelling niet compleet is aangekomen, neem dan vooraf contact op met onze klantenservice: info@girlgotlashes.de.

Retourformulier downloaden