Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Voorgeknipte wimpers vs. studiowimpers - de vergelijking


Wimperextensions zijn voor veel vrouwen al een tijdje een maandelijkse schoonheidsroutine geworden. Als je er eenmaal aan gewend bent om na een permanente wimperextension in de spiegel te kijken, ben je verslaafd aan de zelfvertrouwenboost die wimperextensions je geven.

Hoe lang duurt een wimperextension?

Vergeleken met gewone wimperbandjes die je elke dag opnieuw moet aanbrengen, hebben permanente wimperextensions het voordeel dat je er fris en opgemaakt uitziet zodra je 's ochtends opstaat en je je een tijdje geen zorgen hoeft te maken over oogmake-up. Dit bespaart je 's ochtends natuurlijk een hoop tijd. Professionele wimperextensions in een studio zijn echter ook erg tijdrovend. Een behandeling kan tussen de 1,5 en 3 uur duren - en deze tijd moet je elke 3 weken besteden om nieuwe wimperextensions aan te laten brengen of om gaten die zijn ontstaan op te vullen.

Ter vergelijking: je bespaart veel tijd door voorgeknipte wimperbandjes of wimperextensions onder de natuurlijke wimperlijn aan te brengen. Dat klinkt in eerste instantie ongebruikelijk. Onder je eigen wimpers? Normaal gesproken worden wimperbandjes op je eigen wimpers geplakt. Dat klopt, maar het heeft als groot nadeel dat je het wimperbandje altijd kunt zien, of het nu transparant of zwart is. Vooral als je je ogen sluit en naar beneden kijkt. Ook al klinkt het in eerste instantie misschien ingewikkeld, met een beetje oefening is het niet moeilijker om de voorgeknipte wimperextensions van GirlGotLashes aan te brengen dan om wimperbandjes op te plakken. En het heeft één groot voordeel: je ziet ze gewoon niet! De wimperextensions versmelten met je natuurlijke wimpers en als je het oog van bovenaf bekijkt, zie je de wimperextensions helemaal niet. Dit geeft je de look en het gevoel van een professionele wimperextensions - of het nu volume wimpers zijn of een natuurlijke look - maar dan in minder tijd. Als je het een paar keer hebt gedaan, kun je de wimperextensions van GirlGotLashes in ongeveer 15 minuten aanbrengen.

Hoe lang gaan wimperextensions mee?

Voorgeknipte wimperextensions die onder de natuurlijke wimperlijn worden aangebracht gaan 5-7 dagen mee, waarna je ze eraf moet halen en een nieuw paar moet aanbrengen. Dit is natuurlijk een kortere periode dan professionele wimperextensions, die tot 3 weken meegaan, maar: wie kent het niet, de spinachtige blik van wimperextensions vlak voor de volgende navulling? Vers uit de studio zien ze er fantastisch mooi uit, en dan, beetje bij beetje, vallen individuele wimpers uit. Er ontstaan kloofjes waar je zelf niets aan kunt doen, je moet wachten op de volgende afspraak. Als je echter je eigen wimperstylist bent en de wimpers zelf thuis aanbrengt, hoef je op niets of niemand te wachten. Zelfs als een segment loslaat, heb je alles wat je nodig hebt om het zelf weer vast te zetten, zodat je er niet hoeft uit te zien als een geplukte kip.

Hoeveel kosten wimperextensions?

Dit punt is snel afgevinkt. Afhankelijk van de methode kosten professionele wimperextensions tussen de 100 en 300 euro - en dat elke maand. De EasyPeasyFalsies Box van GirlGotLashes kost 36,90 euro. Het bevat 5 paar wimpers die elk 5-7 dagen meegaan. Je krijgt dus hetzelfde effect voor een fractie van de prijs van een professionele wimperextension.

Zullen wimperextensions mijn wimpers beschadigen?

Een permanente wimperextension in de studio, die tot 3 weken zou moeten duren, vereist natuurlijk een sterkere lijm dan de wimperextensions van GirlGotLashes, die ontworpen zijn om maximaal een week te blijven zitten. Deze agressieve lijm ontwikkelt ook branderige dampen, wat de reden is dat professionele wimperextensions alleen moeten worden uitgevoerd in een studio met getrainde wimperstylisten, met de ogen van de klant gesloten. GirlGotLashes wimperlijm daarentegen is geschikt voor niet-commercieel gebruik, kan worden gebruikt door niet-professionals, is niet agressief of vergelijkbaar met superlijm en kan zonder aarzeling worden gebruikt op het open oog en onder de natuurlijke wimperlijn om de wimperextensions aan te brengen, omdat het geen brandende dampen ontwikkelt. En het is niet schadelijk voor je eigen wimpers, je kunt het gemakkelijk verwijderen. Om dit te doen, breng je de remover aan onder en over je wimperextensions en laat je het even inwerken (20-30 seconden is genoeg). Borstel de extensions voorzichtig van je wimpers of duw ze met je vingers naar beneden. Zodra je je wimperextensions hebt verwijderd, gebruik je het fijne microborsteltje om de lijmresten gemakkelijk van je eigen wimpers te kammen. Op deze manier wordt geen enkele natuurlijke wimper beschadigd of uitgescheurd.

Tip: Breng 's nachts kokos- of castorolie aan op de natuurlijke wimpers met een sponsje. En breng de volgende ochtend het nieuwe paar wimpers / wimperextensions opnieuw aan . Zorg er wel voor dat je je eigen wimpers ontvet met micellair water voordat je ze opnieuw aanbrengt .

Conclusie

Uiteindelijk is het een kwestie van smaak. Als je het niet erg vindt om elke 3 weken een afspraak te maken voor professionele wimperextensions , er graag de tijd voor neemt en het geld er graag voor over hebt, dan zijn permanente wimperextensions uit de studio de beste oplossing voor jou.

Maar als je jezelf graag thuis verfraait, graag tijd voor jezelf neemt, graag wimperextensions laat zetten en jezelf ook nog eens veel tijd en geld wilt besparen, dan zijn GirlGotLashes wimperextensions iets voor jou! Probeer het gewoon eens.