Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Onze blog RSSZijn wimperextensions schadelijk voor je eigen wimpers?

Je bent naar een professionele wimperextension studio geweest en na een paar keer heb je gemerkt dat je eigen wimpers korter en dunner zijn geworden? Begrijpelijkerwijs vind je dit erg vervelend, want je betaalt tenslotte veel geld voor het aanbrengen van de wimperextensions - en meestal met tussenpozen van 2 tot 3 weken. Als je de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke look, is professionele wimperextensions of wimperverdikking meestal geen probleem. Bij wimperextensions wordt een enkele kunstwimper op een enkele natuurlijke wimper geplakt. Of heb je liever volumineuze wimperextensions? In dat geval worden er tot acht afzonderlijke kunstwimpers op één enkele natuurlijke wimper geplakt. Dit betekent dat je wimpers, en vooral de wortel, acht keer zoveel gewicht moeten dragen. Op...

Lees verderHoe verzorg ik mijn wimpers?

GirlGotLashes wimperextensions vereisen eigenlijk heel weinig onderhoud tijdens de draagperiode. Je hoeft ze niet regelmatig schoon te maken met een wimpershampoo, zoals je zou doen met professionele wimperextensions.

Lees verder
10 tips voor de perfecte wimperverlenging

Om de best mogelijke resultaten te bereiken en zo lang mogelijk van je GirlGotLashes wimperextensions te genieten, zijn er een paar tips en tricks die je moet volgen om je te helpen je eigen wimperstyliste te worden.

Lees verder