Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

De meest gestelde vragen

Misschien staat je vraag daar ook.

Zijn de wimpers gemaakt van dierenhaar?
Nee, al onze producten zijn veganistisch en zonder wreedheid.
Zijn internationale zendingen mogelijk?
Ja, we bieden momenteel verzending naar Duitsland, de hele EU en Zwitserland. Internationale klanten kunnen bestellen op girlgotlashes.com en onze Zwitserse klanten kunnen bestellen op girlgotlashes.ch.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Binnen Duitsland worden bestellingen vanaf 20€ met DHL gratis verzonden.
Voor bestellingen naar andere EU-landen zijn de verzendkosten gratis vanaf 60€. Onder deze bestelwaarde zijn de verzendkosten 4,90€ binnen Duitsland en 6,90€ naar de EU.
In Duitsland is expresverzending met zenrush Premium gratis voor bestellingen van 50€ of meer, en 6,40€ voor bestellingen onder deze waarde.
Naar Zwitserland bedragen de verzendkosten CHF 9,90 .
Hoe lang is de levertijd?
De levertijd bedraagt 2-4 werkdagen binnen Duitsland en Zwitserland en 2-8 werkdagen voor bestellingen in andere EU-landen. Levering de volgende dag is mogelijk met zenrush Premium in Duitsland, op voorwaarde dat je bestelling ontvangen is voor het einde van het tijdsvenster dat op de productpagina wordt weergegeven. De geplande leverdag wordt weergegeven bij het afrekenen.
Leveren jullie aan verpakkingsstations?
Ja, stuur ons het afleveradres in het volgende formaat:
Voornaam: Max Achternaam: Mustermann
Straat: Pakstation 123
Aanvullende adresgegevens: Postnummer 12345678
Postcode: 12345 Plaats: Musterstadt

Wat kan ik doen als ik problemen heb met de levering van mijn bestelling?
Neem onmiddellijk contact met onze klantendienst op info@girlgotlashes.de. In het geval van verloren of beschadigde pakketten van een zenrush-bestelling, heeft u slechts 7 dagen om een claim in te dienen bij onze verzendprovider.
Kan ik de goederen retourneren?
Aangezien dit hygiëneartikelen zijn, kunnen we alleen retourzendingen accepteren die ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.
Waar moet ik op letten als ik mijn gezicht verzorg?
De wimperlijm is oplosbaar in olie, dus je moet producten op oliebasis vermijden in je dagelijkse gezichtsverzorging en bij het verwijderen van make-up. Als je crèmes en oliën gebruikt, vermijd dan gewoon het gebied rond de wimperextensions.
Hoe lang kan ik met één pakje doen?
De grote doos bevat 5 paar wimpers, één paar per week + een extra paar voor het geval er iets misgaat. Eén doos staat gelijk aan één maand wimperextensions.
Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
Je kunt de wimperextensions 5-7 dagen dragen.
Wat is de beste tijd om wimperextensions aan te brengen?
We raden aan om de wimperextensions 's ochtends aan te brengen, zodat de wimperlijm de tijd heeft om overdag te drogen. Gedurende deze tijd mogen de wimpers niet nat worden.
Hoe verwijder ik de wimperextensions?
Na 5-7 dagen kun je je extensions snel en voorzichtig verwijderen met onze LET IT GO Remover. Breng de remover aan onder en over je wimperextensions en laat het kort inwerken (20-30 seconden is genoeg). Borstel de extensions voorzichtig van je wimpers of duw ze met je vingers naar beneden. Zodra je je wimperextensions hebt verwijderd, gebruik je het fijne microborsteltje om de lijmresten gemakkelijk van je eigen wimpers te kammen.
Kan ik de wimpers opnieuw gebruiken?
We raden af om de wimpers opnieuw te gebruiken. Na maximaal een week dragen is het gezonder en hygiënischer voor je eigen wimpers om een nieuw paar wimpers te gebruiken. Bovendien zouden de wimperextensions er de tweede keer dat je ze gebruikt niet zo fris en pluizig uitzien.
Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?
Nee. De gezondheid van je natuurlijke wimpers is erg belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we geen agressieve wimperlijm. Je kunt onze lijm voorzichtig verwijderen met onze LET IT GO Remover zonder je eigen wimpers te scheuren of te beschadigen. Je kunt ook een wimperserum gebruiken voor extra verzorging.
Hoe verzorg ik mijn natuurlijke wimpers?
Geef je natuurlijke wimpers af en toe een pauze en breng 's nachts wat kokosolie aan met een wimperborsteltje. Je kunt ook een wimperserum gebruiken dat je aanbrengt als eyeliner. Dit zorgt ook voor extra verzorging. Je kunt ook veel tips en trucs vinden op onze blog en op Instagram, Facebook of TikTok.
Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?
Je wimperextensions hebben geen speciale verzorging nodig. Je kunt ze alleen 's ochtends bij het opstaan even kort kammen met een wimperborsteltje/spoolie. Om hygiënische redenen raden we je aan om de wimperextensions niet langer dan een week te dragen, om de groei van de wimpers niet te belemmeren.
Kan ik de wimperextensions ook gebruiken als ik contactlenzen draag?
Zelfs als je contactlenzen draagt, kun je de wimperextensions zonder problemen aanbrengen en gebruiken. De PRO wimperlijm is niet irriterend voor de ogen en produceert geen brandende dampen. Veel van onze klanten dragen contactlenzen en kunnen heel goed overweg met de wimpers.
Zijn de wimperextensions waterproof?
Koud water is geen probleem. Met warm water moet je echter een beetje voorzichtig zijn. Nadat de wimpers nat zijn, laat je ze gewoon aan de lucht drogen en druk je ze weer samen met de applicator of je vingers. De SEAL THE DEAL top coat verzegelt de wimperlijm en maakt je wimperextensions waterbestendiger.