Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Hoe verzorg ik mijn wimpers?


De wimperextensions van GirlGotLashes hebben eigenlijk heel weinig verzorging nodig tijdens de draagperiode. Je hoeft ze niet regelmatig schoon te maken met een wimpershampoo, zoals je zou doen met professionele wimperextensions, omdat je de wimpers maximaal een week moet gebruiken en ze dan weg moet gooien. Om hygiënische redenen raden we je aan om na een week een nieuw paar wimpers te gebruiken en de wimpers die je al gedragen hebt niet schoon te maken en opnieuw te gebruiken. De wimperextensions zouden tijdens de tweede keer aanbrengen ook hun pluizigheid en vorm verliezen. En dat zou zonde zijn, het resultaat moet immers studiokwaliteit benaderen.

Er zijn echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden om de wimpers zo lang en zo mooi mogelijk te kunnen dragen. Indien mogelijk moeten de wimperextensions uit de buurt van warm water worden gehouden. Dit is niet zo moeilijk. Als je bijvoorbeeld doucht en je haar wast, leg je gewoon je hoofd in je nek en probeer je te voorkomen dat er continu warm water over je ogen stroomt. Als dit toch gebeurt, is dat niet erg. Het enige belangrijke is om de wimperextensions niet droog te deppen , maar om ze gewoon aan de lucht te laten drogen. Dan behoudt de wimperlijm zijn kleefkracht. Als je elke dag je gezicht wast, heb je het snel onder de knie. Laat de wimpers gewoon uit, sluit je ogen tijdens het wassen en was eerst de onderste, dan de bovenste helft van je gezicht en dan voorzichtig rond de ogen.

De SEAL THE DEAL top coat helpt ook om de houdbaarheid te verlengen. Het vermindert het plakkerige gevoel na het aanbrengen van de wimperextensions, maakt de wimperlijm waterbestendiger en voorkomt dat er pluisjes tussen je wimpers komen.

Draag je graag oogschaduw, eyeliner of oogpotlood? Natuurlijk, je kunt hetzelfde doen met je wimperextensions. Neem gewoon een babydoekje of make-up remover en verwijder voorzichtig de make-up rond je ogen voordat je je gezicht zoals gewoonlijk reinigt met water en het product van je keuze.

Als je een beetje oogschaduw of poeder op je wimperextensions krijgt, is dat ook geen probleem. Neem gewoon een spoolie of een leeg, schoongemaakt mascaraborsteltje, maak het een beetje vochtig (met koud water) en borstel het een keer door je wimpers. Ze zullen weer fris zijn.

Zoals je ziet is het gemakkelijk en niet tijdrovend om GirlGotLashes wimperextensions te dragen. Als je klaar bent om je extensions te verwijderen, breng dan onze LET IT GO Remover vloeistof aan onder en over je extensions en laat het 20-30 seconden zitten. Borstel de extensions voorzichtig van je wimpers of duw ze naar beneden met je vingers. Zodra je je wimperextensions hebt verwijderd, gebruik je het fijne microborsteltje om de lijmresten gemakkelijk van je eigen wimpers te kammen.

Op deze manier kun je de wimpers voorzichtig verwijderen zonder je eigen wimpers uit te trekken. Als je een natuurlijke wimper ontdekt op de verwijderde wimperextensions, schrik dan niet. Je verliest tussen de 4-8 wimpers per dag. Natuurlijk laten de wimperextensions deze wimpers niet zomaar uitvallen, maar worden ze vastgehouden door de wimperextensions.

Tip: Kokosolie doet wonderen voor wimperverzorging, dus we raden aan om je eigen wimpers een kleine pauze te geven tussen het aanbrengen. Neem gewoon je sponsje en breng 's nachts een klein beetje van de kostbare kokosolie aan op je natuurlijke wimpers.