Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Van dramatisch naar natuurlijk

Hier vind je een overzicht van onze stijlen.
Kun je geen keuze maken? We adviseren je graag persoonlijk op info@girlgotlashes.de
Gedraag je als een dame. Wimpel als een Baas.
BOSS BABE is onze langste en meest dramatische stijl met een lengte van 15-16 mm en volumineus volume. Ben jij een echte Boss Babe? Wil je wimpers die opvallen? Dan is dit de look voor jou! Veel volume en lengte om je ogen te accentueren en een statement te maken.
Lieve schat. Je bent prachtig!
DEAR DARLING MEDIUM is de medium stijl onder de Dear Darling lijn en nu ook verkrijgbaar als large box. Geen C-krul, geen D-krul, maar DD-krul! DEAR DARLING geeft je gekrulde en extra verleidelijke wimpers. De eerste stijl in ons assortiment met een zwart wimperbandje tovert nog meer expressie en contour in je ogen met een lengte van 10-13 mm.
Wees de beste versie van jezelf.
EYE CANDY is een cateye stijl die je super volumineuze wimpers geeft. De dichtheid van de wimpers is vergelijkbaar met die van Boss Babe - maar met een lengte van 8-13 mm zijn ze veel korter. Door het meerlaagse effect waaieren de wimpers omhoog en krijgen je ogen extreem volume.
Het leven gebeurt. Wimpers helpen.
FLUTTER FLING geeft volume en lengte aan je wimpers. De wimperextensions zijn prachtig pluizig en bijzonder zacht, benadrukken je ogen en geven ze meer expressie. Met een lengte van 14 mm, maar veel meer volume, zijn ze als het ware de grote zus van de Style Lash Lover. Dramatische wimpers die opvallen, maar toch gemakkelijk werken als een alledaagse look. Vergelijkbaar met het effect van de volumetechniek in een professionele wimperextension, maar toch heerlijk licht en comfortabel om te dragen.
Vrede, liefde en wimpers.
LASH LOVER zijn volle, lange wimpers met een lengte van 14-15 mm. Ze vloeien zachtjes naar de binnenste ooghoek, hebben een natuurlijk volume en versmelten prachtig met je eigen wimpers, maar verlengen ze ook aanzienlijk. Een alledaagse look als je geen eyeliner en oogschaduw gebruikt, en de perfecte aanvulling op je make-up als je je ogen meer wilt benadrukken.
Wimpers zijn de beste vrienden van meisjes
FLIRT FILTER met zijn naar buiten toe langere en vollere vorm (13-15 mm) geeft je een romantische en tegelijkertijd verleidelijke oogopslag in een cat-eye look die toch natuurlijk is en geschikt om elke dag te dragen.
Wimpers voor de sterren.
STAR GAZER laat je ogen stralen met zijn sterrenschikking, afwisselend tussen lange en korte wimpers. Edgy, cool en opvallend - zonder te dramatisch of volumineus te zijn. Star Gazer is een echt schoonheidsstatement, een trendstijl en een blikvanger met een lengte van 12-14 mm.
Perfecte wimpers. Gemakkelijke ochtend.
R.I.P. MASCARA is onze kortste en meest discrete stijl met een lengte van 8-12 mm. Als een iets betere versie van je eigen wimpers en vergelijkbaar met de 1:1 wimperextensions van de wimperstudio.