Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 60€

Perfecte wimpers in slechts een paar stappen

1
1
Heb je alles wat je nodig hebt?

Leg alle materialen klaar. Je hebt een pincet, een nagelschaartje, wimperlijm en natuurlijk je wimperextensions nodig.

2
2
Haal de wimpers uit de verpakking

Haal nu voorzichtig de wimperextensions uit de verpakking. De makkelijkste manier om dit te doen is door de wimpersegmenten met je vinger naar beneden te duwen.

3
3
Verwijder het zelfklevende rubber

Je kunt het kleefrubber dat de wimpers in de verpakking houdt gemakkelijk van de afzonderlijke segmenten afhalen.

4
4
Knip eventuele uitstekende restanten van het wimperbandje af

Als het wimperbandje iets uitsteekt uit een van de segmenten, raden we aan om het af te knippen. Dit kan als storend op het oog worden ervaren.

5
5
Bereid je wimpers voor

De MAP IT EASY wimperpad is geen must, net zoals het geen must is om wimperlijm aan te brengen op het wimperbandje van de afzonderlijke segmenten (dit kan de duurzaamheid verbeteren) - maar het maakt de voorbereiding veel gemakkelijker.

6
6
Breng de wimperlijm aan

Breng BOND GIRL wimperlijm aan of dep het op het onderste deel van je eigen wimpers, vermijd de punten.

7
7
Uw wimperextensions aanbrengen

Breng nu de wimperextensions "onder" je natuurlijke wimperlijn aan. Belangrijk: blijf 1-2 mm uit de buurt van de waterlijn.

8
8
Verbind je wimpers met de wimperextensions

Wacht ongeveer 5 minuten en druk dan de wimperextensions en je natuurlijke wimpers samen met de applicator of je vingers zodat ze perfect samengaan en je er lang plezier van hebt.

9
9
Verzegel de wimperlijm met de top coat

Gebruik SEAL THE DEAL Top Coat om je DIY wimperextensions te verzegelen nadat je ze hebt aangebracht door met de punt van de applicator langs het onderste deel van je wimperextensions te gaan.

10
10
Verwijder je wimpers na de draagperiode

Breng de LET IT GO Remover vloeistof aan onder en over je wimperextensions en laat het even inwerken (20-30 seconden is genoeg). Borstel de extensions voorzichtig van je wimpers of duw ze naar beneden met je vingers. Zodra je je wimperextensions hebt verwijderd, gebruik je het fijne microborsteltje om de lijmresten gemakkelijk van je eigen wimpers te kammen.